Frigör kraften iautomatisering: Utnyttja enArbetsförmedlingen Bot och skrapa

arbetsformedlingen bot

Arbetsformedlingen Bot: Sverige är ett rättvist land full av möjligheter. Det erbjuder avancerad utbildning. Människor från olika länder föredrar därför ofta att besöka Sverige för att utbilda sig och därefter söka jobb. Vissa människor kan ha ett konkret intresse för svensk kultur och de kollar efter sponsrade jobbmöjligheter för att få arbetstillstånd i Sverige. Det finns olika plattformar för att hitta jobb i Sverige.

Vad är Arbetsförmedlingens plattform till för?

Du kan betygsätta Arbetsförmedlingen bäst av alla. Det anses vara en officiell jobbbank i Sverige som består av privata och statliga anställningsmöjligheter. Det har nått upp globalt med en bekväm process för att söka jobb. Till skillnad från andra jobbsökningsplattformar är Arbetsförmedlingens jobb tillämpliga direkt via e-post, eftersom det i de flesta fall ger dig en HR- eller arbetsgivar-epostadress för att skicka in ett CV (CV).

Varför ska du använda Arbetsförmedlingens bot?

För att säkra ett jobb i Sverige räknas det mest i Arbetsförmedlingen att fortsätta söka och söka jobb grundligt. Det är dock en långdragen process. Här tillämpar vi Arbetsförmedlingen skrapa som är en webbaserad ansökan under vår JobScout360-portal för att söka jobb automatiskt.

arbetsformedlingen bot

Det finns en hel del funktioner tillgängliga i Arbetsförmedlingens bot. I allmänhet uppmanasföljande fält för att ange data för de jobb du letar efter:

1. Befattning
2. Arbetsplats
3. Antal sidor

Det finns ett separat Chrome-tillägg för Arbetsförmedlingen som du kan installera från samma webbportal, det är lika enkelt som att blinka.

När du trycker på “Start” -knappen söker Arbetsförmedlingens skrapa jobb med din angivna jobbtitel och plats och går igenom alla nr. av sidor. När alla jobb har samlats in kommer det att skrota arbetsgivar- eller HR-e-postmeddelanden för de öppna jobbpositionerna. Så småningom kan
du komma åt dessa kasserade eller insamlade jobb från portalen. Dessutom låter vår Gmailintegration som drivs av ChatGPT dig skicka ett e-postmeddelande med ett CV mot varje insamlat jobb, även den här jobbboten kan generera ett ämne och meddelande för e-postmeddelandet via
ChatGPT.

Det kan säkert begränsa din 99% arbetsbelastning genom dess automatiska jobbskrapning och tillämpning av funktioner.

Skrapa svenska jobb över molnet

Om du inte har möjlighet att avsätta eller ockupera en dator för Arbetsförmedlingen skrapa för att samla in jobb, så är vår “Offline Run” något för dina behov. Den här funktionen kör Arbetsförmedlingen skrapan på molnservern (I bakgrunden) för att samla jobb åt dig. Du kan helt
enkelt schemalägga en uppgift för att starta Arbetsförmedlingens bot för din angivna jobbtitel, plats och dag.

Hur söker jag jobben på Arbetsförmedlingen automatiskt?

När jobben skrapas eller hämtas av Arbetsförmedlingens skrapa är ditt nästa steg att skicka ett CV till dessa jobb. Därför har vi sammanhängande metoder för att effektivisera e-postutarbetande och inlämning till de insamlade jobben. Som sagt, tidigare är innehållet i jobbansökan e-post och kan generera en chatGPT-funktion som stöds. När det gäller att skicka e-post finns det fascinerande alternativ tillgängliga i vår jobscout360-portal.


Gmail Linker: Som standard kan du öppna ett e-postmeddelande med automatiskt genererat innehåll och förifyllt ämne och mottagare som en arbetsgivares e-postadress på Gmail med ett klick för att bifoga ett CV och skicka det.

Gmail Oauth: Vårt team har ännu inte arbetat för att lägga till en möjlighet att ansluta ditt Gmailkonto till vår portal för att skicka ett e-postmeddelande med ett CV direkt i bakgrunden mot den
insamlade arbetsgivarens e-postadress.

Officiell e-post: För att få en mildare process kan du också prenumerera på det officiella epostmeddelandet + portföljtillägget. Under den här tjänsten skapar vi en e-postadress och portfölj
för dig med vår officiella domän då kommer den att länkas till din portal för att skicka epostmeddelanden automatiskt med CV till skrapade jobb.

Publik:

Lokalbefolkningen i Sverige eller medborgare från andra länder som planerar att flytta till Sverige kan använda Arbetsförmedlingens bot för att söka jobb i bulk. Du kan också överväga att använda Indeed och Linkedin tillsammans med det, som alla är framstående jobbbanker.

Superbra & snabb support!

Boten fungerade jätte bra och jag är väldigt nöjd med supporten som jag fick då jag hade några frågor innan. Kan inte vara mer nöjd.

Jag är nöjd med boten då den hjälpte mig med det som jag behövde, automatisering av mitt jobbsökande. Tack så mycket!

Så glad att jag hittade denna automatisering, det har gjort mitt liv så mycket enklare! Nu kan jag söka massvis av jobb på ett ögonblick och jag slipper hålla på och söka alla seperat. Enorm tidsbesparing. Rekommenderar verkligen.

bot

3-days Money Back Guarantee | Secure Payment with Card & PayPal